IRI Travel, principalul turoperator pe destinația Bulgaria, anunță că vacanțele care erau programate pe litoralul bulgăresc de Paște și 1 Mai în 2020 au fost reprogramate pe perioada Paștelui în 2021 sau în perioada de vară a acestui an.

„Pentru perioada Paștelui aveam 7.000 de rezervări făcute, iar pentru cea de 1 Mai acestea ajungeam la 3.000. Niciuna dintre acestea nu a mai fost păstrată pentru că toate cele peste 100 de hoteluri cu care IRI Travel lucrează vor fi închise cel mai probabil până pe data de 15 mai”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

În acest context, IRI Travel a reușit cu succes, am putea spune, o păstrare a clienților pe care i-a câștigat în perioada de dinainte de apariția pandemiei. Astfel că:

  • 500 de turiști și-au reprogramat vacanțele de Paște și de 1 Mai pentru vară 2020, păstrând aceleași prețuri pentru pachetele acumulate
  • 200 de rezervări au fost reprogramate pentru perioada Paștelui 2021, care cade anul viitor în aceeași perioadă cu 1 Mai
  • 300 de rezervări au fost anulate definitiv

„Dorim să menționăm faptul că, turiștii care au dorit o perioadă mai lungă de vacanță pentru vară, vor plăti în plus tarifele/ cameră/zi afișate pentru perioada respectivă. Spre exemplu, dacă acum un turist achiziționase 4 nopți de Paste 2020 și a amânat vacanța pentru vară 2020, dar mai vrea 3 nopți în plus în perioada decisă cu consultanții noștri, acesta va plăti pentru cele 3 nopți în plus, tariful aplicat pentru perioada de vară, nu pentru cea de Paște”, a mai declarat Lucian Bădîrcea.

Rezervările care au fost făcute pentru Paște și 1 Mai în această perioadă sunt la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, majoritatea având regim All Inclusive, dar sunt câteva care au și demipensiune.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *