IRI Travel, principalul operator pe destinația Bulgaria, lansează ofertele de vacanță pentru vara 2021 oferind discounturi de până la 25% pentru pachetele cumpărate în regim Early Booking și anulare gratuită a acestora.

„Pentru început, ne-am gândit să lansăm ofertele de vacanțe pentru stațiunea bulgărească Albena care reprezintă peste 30% din totalul rezervărilor făcute de români la vecinii de peste Dunăre. Reducerile de până la 25% sunt valabile pentru cei care își fac rezervări până la data de 31 ianuarie 2021, tot până la această dată fiind valabilă și anularea gratuită a vacanței”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Foarte multe hoteluri dintre cele care sunt în ofertă și-au păstrat tarifele pe care ar fi urmat să le practice în sezonul 2020 și pe care, cu puțin noroc, chiar vor apuca să le practice.

„Cu toate acestea sunt și excepții. Avem hoteluri care au hotărât să mai mișcoreze prețurile dar nu cu mult, un maximum 5%, așa cum avem hoteluri care au majorat prețurile cu maximum 5%. Fluctuația este dată de deciziile pe care unii manageri de hoteluri și le-au asumat înainte de apariția pandemiei de coronavirus”, a mai spus Lucian Bădîrcea.

Medii de tarife practicate în sezonul 2021 (euro/noapte/ pers)

Hoteluri 5 stele (demipensiune):

Extrasezon: 60 euro/ pers./ noapte

Vârf de sezon: 85 euro/ pers./ noapte

Hoteluri de 4 stele (All Inclusive):

Extrasezon: 33-35 euro/ pers./ noapte

Vârf de sezon: 70-72 euro/ pers. /noapte

Hoteluri de 3 stele (All inclusive)

Extrasezon: 28 euro/ pers./ noapte

Vârf de sezon: 45-48 euro/ pers./ noapte

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *