Dacă vă doriți o vacanță all inclusive în vara anului 2020, în stațiunea Albena, avem propunerea ideală pentru voi: Hotel Mura vine cu o ofertă Early Booking de 167 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopți, cu începere din 7 iunie 2020. 

Hotel Mura este situat chiar pe plajă și se învecinează cu rezervația naturală Baltata. Camerele și apartamentele au aer condiționat și sunt amenajate modern. În plus, acestea dispun de baie cu duș, telefon, TV și televiziune prin cablu, balcon cu vedere spre mare sau spre parc.


REZERVAȚI AICI: Hotel MURA, ALBENA – 167 euro/pers./ 7 nopți 


Hotel Mura (Albena) – vacanța în Bulgaria pe care ți-ai dorit-o

Hotelul din Albena mai dispune și de piscină descoperită, piscină acoperită, restaurant principal, lobby bar, pool bar Gergana, jacuzzi, club internet, minibar, masaj, magazin, închiriere seif la recepție, servicii de spălătorie și calcatorie, rent a car, schimb valutar.

Potrivit IRI Travel, printre facilitățile pe care vi le oferă hotel Mura se numără utilizarea gratuită a două șezlonguri și o umbreluță pentru fiecare cameră la plajă, tenis de masă, volei de plajă, baschet, fotbal de plajă, gimnastică aerobică, gimnastică acvatică, darts, șah, table.

Hotelul mai oferă și program de sport și de divertisment pentru copii și adulți, ziua și seară, 7 zile din săptămâna; show-uri serale, discotecă pentru copii și scenete prezentate de echipe de animatori profesioniști, 6 zile din săptămâna la piscină „Gergana”.


REZERVAȚI AICI: Hotel MURA, ALBENA – 167 euro/pers./ 7 nopți 


Vacanță All Inclusive în Bulgaria în vara 2020 - Hotel Mura Albena (5)

Vacanță All Inclusive în vara 2020: Bufetul

All Inclusive – Restaurant principal: mic dejun, prânz și cină. „Micilor noști oaspeți le oferim și ceva de ronțăit la bufetul special pentru copii, la prânz și cină. Serate tematice: bulgară națională, bulgară regională, cu specific marin, italiană. Bufete tematice: brânzeturi speciale, mezeluri fine, delicatese din peste marinat și afumat. Snack bar în zona piscinei: pizza, salate, fructe, înghețată. Băuturi: Băuturi alcoolice și non-alcoolice bulgărești, vin bulgăresc, bere bulgărească, sucuri, băuturi carbogazoase, apă minerală, cafea. Notă: băuturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, chipsurile sunt contra cost. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost”, spun oficialii hotelului.

Centrul staţiunii Albena se află la 900 de metri de proprietate. Aeroportul oraşului Varna este la 41 km.

 


REZERVAȚI AICI: Hotel MURA, ALBENA – 167 euro/pers./ 7 nopți 


 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *