“Madeira a anuntat ca isi va redeschide larg portile turismului international cu incepere de la 1 iulie. Conditia este ca turistii sa prezinte un certificat ca au fost testati de COVID-19 in ultimele 72 de ore si rezultatul este negativ sau sa fie testati pe aeroportul din Madeira la aterizare. Testele COVID-19 efectuate pe aeroportul Cristiano Ronaldo din Funchal, Madeira vor fi gratuite, costul lor fiind acoperit de guvernul din insula.

Portugalia nu a fost la fel de lovita ca si Spania datorita unor masuri de inchidere si distantare sociala luate la timp. In plus, Madeira a anulat zborurile pe o anumita perioada si oricine care ajungea pe insula era obligat la o carantina de 14 zile (ceea ce nu se intampla pe continent). In consecinta, in Madeira au fost inregistrate doar 90 de cazuri de COVID-19. 67 din bolnavi s-au vindecat intre timp si Madeira nu a inregistrat nici un deces.

Madeira pregateste sa isi certifice locatile turistice ca locatie de turism sigur si a luat masurile obisnuite de distantare sociala care vor fi valabile cam peste tot prin lume.

In Madeira se poate ajunge zburand la Lisabona cu Wizz Air si de acolo mai departe spre insula cu TAP Portugal.”

 

Sursa:https://www.imperatortravel.ro/2020/05/madeira-anunta-ca-se-deschide-incepand-cu-1-iulie-2020-test-covid-obligatoriu.html

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *